Andrés Iniesta: Életem játéka

Andrés Iniesta könyve: Életem játéka | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

Andrés Iniesta generációjának legkiemelkedőbb játékosai közé tartozik. A Barça alapjátékosa, a középpálya motorja 2004 óta. Ha csak az eredményeit nézzük (többek között nyolcszoros spanyol bajnok, négyszeres BL-győztes, továbbá kétszeres Európa-bajnok és világbajnok a spanyol válogatottal), akkor is vitán felül helye van minden idők legnagyobb játékosai közöt…

A Életem játéka című könyv egy 2017-ban megjelent, 293 oldalból álló, Labdarúgás, Sport kategóriájú könyv, melyet Andrés Iniesta írt és a Akadémiai Kiadó adja ki a 9789634540847 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Andrés Iniesta: Életem játéka egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Andrés Iniesta: Életem játéka PDF, Életem játéka PDF letöltés, Andrés Iniesta: Életem játéka ePUB, Életem játéka ePUB letöltés, Andrés Iniesta: Életem játéka Mobi, Életem játéka Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Andrés Iniesta további könyvei

Akadémiai Kiadó kiadó további könyvei

Labdarúgás, Sport kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

293 oldalas könyvek

9789634540847 ISBN-számú könyvek

Összes könyv