Andrew Lane: Tűzvihar

Andrew Lane könyve: Tűzvihar | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Rögtön azután, hogy Sherlock a sokat tapasztalt hű barát, Matty segítségével fényt derít egy sötét, saját családját is érintő titokra, egy újabb, nem éppen szívderítő, ám annál izgalmasabb kalandba kénytelen belevágni barátaival, miután tanára és annak lánya hirtelen és váratlan, nyom nélkül eltűnnek a házukból. Sherlockot és társait az ifjú mesterdetektí…

A Tűzvihar című könyv egy 2017-ban megjelent, 368 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom kategóriájú könyv, melyet Andrew Lane írt és a Főnix Könyvműhely adja ki a 9786155632020 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Andrew Lane: Tűzvihar egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Andrew Lane: Tűzvihar PDF, Tűzvihar PDF letöltés, Andrew Lane: Tűzvihar ePUB, Tűzvihar ePUB letöltés, Andrew Lane: Tűzvihar Mobi, Tűzvihar Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Andrew Lane további könyvei

Főnix Könyvműhely kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági irodalom kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

368 oldalas könyvek

9786155632020 ISBN-számú könyvek

Összes könyv