Andrew Matthews: Nevelj boldog tinédzsert!

Andrew Matthews könyve: Nevelj boldog tinédzsert! | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

A könyv az eddig 70 országban és 37 különböző nyelven megjelent “Legyél boldog tinédzser” című könyv folytatása és a szülőknek szól. Ez a könyv arról szól: -Hogyan neveljünk asszertív, öntudatos tiniket? -Miért nem szól Neked a gyermeked, ha társai zaklatják? -Miért nevel néhány szülő kis zsarnokot a gyerekéből? -Hogyan készítheted fel gyermeked, hogy helytáll…

A Nevelj boldog tinédzsert! című könyv egy 2012-ban megjelent, 160 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyv, melyet Andrew Matthews írt és a Varázsládika Könyvkiadó adja ki a 9789638753540 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Andrew Matthews: Nevelj boldog tinédzsert! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Andrew Matthews: Nevelj boldog tinédzsert! PDF, Nevelj boldog tinédzsert! PDF letöltés, Andrew Matthews: Nevelj boldog tinédzsert! ePUB, Nevelj boldog tinédzsert! ePUB letöltés, Andrew Matthews: Nevelj boldog tinédzsert! Mobi, Nevelj boldog tinédzsert! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Andrew Matthews további könyvei

Varázsládika Könyvkiadó kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

160 oldalas könyvek

9789638753540 ISBN-számú könyvek

Összes könyv