Angela Nguyen: Rajzoljunk imádnivaló dolgokat! – Rajzolj bármit a legcukibb módon!

Angela Nguyen könyve: Rajzoljunk imádnivaló dolgokat! - Rajzolj bármit a legcukibb módon! | könyv borító

Az imádnivaló dolgok körbevesznek bennünket, nem tudjuk kikerülni őket, még a lakásunkban sem. Megjelennek a tevékenységekben, melyeket élvezettel végzünk, kisállataink tekintetében, vagy az emberekben, akiket szeretünk.Ebben a könyvben azt mutatjuk meg, hogyan tudunk aranyos figurákat, élőlényeket, illetve tárgyakat ábrázolni.

A Rajzoljunk imádnivaló dolgokat! – Rajzolj bármit a legcukibb módon! című könyv egy 2018-ban megjelent, 128 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Angela Nguyen írt és a Sziget Könyvkiadó adja ki a 9786155723100 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Angela Nguyen: Rajzoljunk imádnivaló dolgokat! – Rajzolj bármit a legcukibb módon! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Angela Nguyen: Rajzoljunk imádnivaló dolgokat! – Rajzolj bármit a legcukibb módon! PDF, Rajzoljunk imádnivaló dolgokat! – Rajzolj bármit a legcukibb módon! PDF letöltés, Angela Nguyen: Rajzoljunk imádnivaló dolgokat! – Rajzolj bármit a legcukibb módon! ePUB, Rajzoljunk imádnivaló dolgokat! – Rajzolj bármit a legcukibb módon! ePUB letöltés, Angela Nguyen: Rajzoljunk imádnivaló dolgokat! – Rajzolj bármit a legcukibb módon! Mobi, Rajzoljunk imádnivaló dolgokat! – Rajzolj bármit a legcukibb módon! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Angela Nguyen további könyvei

Sziget Könyvkiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9786155723100 ISBN-számú könyvek

Összes könyv