Anita Ganeri: Utoljára láthatod – Veszélyeztetett helyszínek és kultúrák

Anita Ganeri könyve: Utoljára láthatod - Veszélyeztetett helyszínek és kultúrák | könyv borító

VAJON VAN-E MÉG IDŐNK SZEMÜGYRE VENNI A FÖLD NÉHÁNY LENYŰGÖZŐ HELYSZÍNÉT ÉS KULTÚRÁJÁT?A világ tele van csodálatos helyszínekkel és kultúrákkal, némelyik azonban hamarosan örökre eltűnhet. Ez a gazdagon illusztrált könyv magával ragadó részletességgel mutat be néhányat a Föld veszélyeztetett helyszínei és kultúrái közül. Kiderül az is, hogyan kerültek eb…

A Utoljára láthatod – Veszélyeztetett helyszínek és kultúrák című könyv egy 2018-ban megjelent, 64 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Tudomány és természet kategóriájú könyv, melyet Anita Ganeri írt és a HVG Könyvek kiadó adja ki a 9789633045992 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Anita Ganeri: Utoljára láthatod – Veszélyeztetett helyszínek és kultúrák egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Anita Ganeri: Utoljára láthatod – Veszélyeztetett helyszínek és kultúrák PDF, Utoljára láthatod – Veszélyeztetett helyszínek és kultúrák PDF letöltés, Anita Ganeri: Utoljára láthatod – Veszélyeztetett helyszínek és kultúrák ePUB, Utoljára láthatod – Veszélyeztetett helyszínek és kultúrák ePUB letöltés, Anita Ganeri: Utoljára láthatod – Veszélyeztetett helyszínek és kultúrák Mobi, Utoljára láthatod – Veszélyeztetett helyszínek és kultúrák Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Anita Ganeri további könyvei

HVG Könyvek kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Tudomány és természet kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

64 oldalas könyvek

9789633045992 ISBN-számú könyvek

Összes könyv