Anna Banks: Nemezis – Szeretett ellenség

Anna Banks könyve: Nemezis - Szeretett ellenség | könyv borító

Serubeli Sepora hercegnő az utolsó Kovács az öt királyságban. A spektórium, amit alkot, mindenkinek energiát ad, de apja most módot lelt rá, hogy fegyverré tegye, és mivel feltett szándéka, hogy háborúba kezd, a lánynak menekülnie kell előle. Az ellenséges vonalakon át Theoria királyságába menekül, de terve, hogy rejtőzködik, kudarcba fullad, amikor elfogják és az ifj…

A Nemezis – Szeretett ellenség című könyv egy 2017-ban megjelent, 352 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Anna Banks írt és a Maxim Könyvkiadó adja ki a 9789632617770 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Anna Banks: Nemezis – Szeretett ellenség egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Anna Banks: Nemezis – Szeretett ellenség PDF, Nemezis – Szeretett ellenség PDF letöltés, Anna Banks: Nemezis – Szeretett ellenség ePUB, Nemezis – Szeretett ellenség ePUB letöltés, Anna Banks: Nemezis – Szeretett ellenség Mobi, Nemezis – Szeretett ellenség Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Anna Banks további könyvei

Maxim Könyvkiadó kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

352 oldalas könyvek

9789632617770 ISBN-számú könyvek

Összes könyv