Anna Vanzan: Perzsia – Évezredek kincsei

Anna Vanzan könyve: Perzsia - Évezredek kincsei | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

A könyv Irán iszlám előtti kultúráját mutatja be, ami a Földközi-tenger keleti medencéjétől Közép-Ázsiáig terjedő hatalmas területen virágzott az i.e.V.évezred és az i.sz.VII.század között. Ennek a civilizációnak a főbb vonulatait ismerhetjük meg az írott történelem előtti kortól a területet uralmuk alá hajtó birodalmak kialakulásáig. A szerző kitér a babil…

A Perzsia – Évezredek kincsei című könyv egy 2008-ban megjelent, 208 oldalból álló, Albumok, További albumok, Utazás kategóriájú könyv, melyet Anna Vanzan írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789636891213 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Anna Vanzan: Perzsia – Évezredek kincsei egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Anna Vanzan: Perzsia – Évezredek kincsei PDF, Perzsia – Évezredek kincsei PDF letöltés, Anna Vanzan: Perzsia – Évezredek kincsei ePUB, Perzsia – Évezredek kincsei ePUB letöltés, Anna Vanzan: Perzsia – Évezredek kincsei Mobi, Perzsia – Évezredek kincsei Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Anna Vanzan további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Albumok, További albumok, Utazás kategóriájú könyvek

2008-ban megjelent könyvek

208 oldalas könyvek

9789636891213 ISBN-számú könyvek

Összes könyv