Aquinói Szent Tamás: A fejedelmek kormányzásáról

Aquinói Szent Tamás könyve: A fejedelmek kormányzásáról | könyv borító

A középkor legnagyobb keretsztény filozófusának államelméleti írása. Első magyar fordítás.* * *Ez a polgárok egymás közötti érintkezése szempontjából is hasznosabb, mert az a város, amely a maga fenntartásához a kereskedők sokaságát igényli, arra kényszerül, hogy külföldiekkel folyamatosan együtt éljen. Ám az együttélés a külföldiekkel nagymértékben megron…

A A fejedelmek kormányzásáról című könyv egy 2016-ban megjelent, 244 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Színművek, Világirodalom kategóriájú könyv, melyet Aquinói Szent Tamás írt és a ATTRAKTOR Könyvkiadó Kft. adja ki a 9786155601293 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Aquinói Szent Tamás: A fejedelmek kormányzásáról egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Aquinói Szent Tamás: A fejedelmek kormányzásáról PDF, A fejedelmek kormányzásáról PDF letöltés, Aquinói Szent Tamás: A fejedelmek kormányzásáról ePUB, A fejedelmek kormányzásáról ePUB letöltés, Aquinói Szent Tamás: A fejedelmek kormányzásáról Mobi, A fejedelmek kormányzásáról Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Aquinói Szent Tamás további könyvei

ATTRAKTOR Könyvkiadó Kft. kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Színművek, Világirodalom kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

244 oldalas könyvek

9786155601293 ISBN-számú könyvek

Összes könyv