Arany János /szerk: Rózsássy Barbara: Aranyalbum

Arany János /szerk: Rózsássy Barbara könyve: Aranyalbum | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

Az Arany János Alapítvány 2017-ben rajzpályázatot írt ki magyarországi és határon túli általános iskolás diákoknak, melyben Arany János költeményeinek illusztrálására kértük őket. A beérkezett művek magas színvonalára való tekintettel tűztük ki célul, hogy a legjobb alkotásokat – Arany János tizenkilenc versével – kötetben jelentetjük meg. Kötetünk címével …

A Aranyalbum című könyv egy 2019-ban megjelent, 68 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Arany János /szerk: Rózsássy Barbara írt és a Orpheusz Kiadói Kft. adja ki a 9789638432056 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Arany János /szerk: Rózsássy Barbara: Aranyalbum egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Arany János /szerk: Rózsássy Barbara: Aranyalbum PDF, Aranyalbum PDF letöltés, Arany János /szerk: Rózsássy Barbara: Aranyalbum ePUB, Aranyalbum ePUB letöltés, Arany János /szerk: Rózsássy Barbara: Aranyalbum Mobi, Aranyalbum Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Arany János /szerk: Rózsássy Barbara további könyvei

Orpheusz Kiadói Kft. kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

68 oldalas könyvek

9789638432056 ISBN-számú könyvek

Összes könyv