Arday Lajos: Legációban – Családtörténet és emlékek a 20. századból

Arday Lajos könyve: Legációban - Családtörténet és emlékek a 20. századból | könyv borító

Ezek az írások családi feljegyzések, amelyek sokszor kanyargós úton vezetnek napjainkig, derűs anekdotákkal és tragikus eseményekkel vegyesen. A felvillanó képek életre keltik a múltat és a család életét is, mert nem száraz, adatoló, hanem személyes hangvételű, őszinte emlékekről van szó. Így a ma egyre népszerűbb életmódtörténeti tárnak is tekinthetők a kötet…

A Legációban – Családtörténet és emlékek a 20. századból című könyv egy 2019-ban megjelent, 152 oldalból álló, Irodalom Irodalomtörténet Magyar irodalom, Levelezés, napló kategóriájú könyv, melyet Arday Lajos írt és a Lucidus Kiadó adja ki a 9789639465992 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Arday Lajos: Legációban – Családtörténet és emlékek a 20. századból egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Arday Lajos: Legációban – Családtörténet és emlékek a 20. századból PDF, Legációban – Családtörténet és emlékek a 20. századból PDF letöltés, Arday Lajos: Legációban – Családtörténet és emlékek a 20. századból ePUB, Legációban – Családtörténet és emlékek a 20. századból ePUB letöltés, Arday Lajos: Legációban – Családtörténet és emlékek a 20. századból Mobi, Legációban – Családtörténet és emlékek a 20. századból Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Arday Lajos további könyvei

Lucidus Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Irodalomtörténet Magyar irodalom, Levelezés, napló kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

152 oldalas könyvek

9789639465992 ISBN-számú könyvek

Összes könyv