Ashley Kalym: Calisthenics – Átfogó útmutató saját testsúlyos edzéshez

Ashley Kalym könyve: Calisthenics - Átfogó útmutató saját testsúlyos edzéshez | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

Erős, robbanékony és sportos testre vágysz, amely száz százalékig téged szolgál? Nem fűlik a fogad az edzőterembe járáshoz? Szeretnél egy útmutatót, amelynek segítségével önállóan, személyi edző és drága kütyük nélkül is megvalósíthatod az álmod?Akkor nincs is másra szükséged, mint a Calisthenicsre!Ez a világ legegyszerűbb, egyúttal leghatékonyabb edzésren…

A Calisthenics – Átfogó útmutató saját testsúlyos edzéshez című könyv egy 2017-ban megjelent, 288 oldalból álló, Sport, Testépítés kategóriájú könyv, melyet Ashley Kalym írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9786155715648 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Ashley Kalym: Calisthenics – Átfogó útmutató saját testsúlyos edzéshez egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Ashley Kalym: Calisthenics – Átfogó útmutató saját testsúlyos edzéshez PDF, Calisthenics – Átfogó útmutató saját testsúlyos edzéshez PDF letöltés, Ashley Kalym: Calisthenics – Átfogó útmutató saját testsúlyos edzéshez ePUB, Calisthenics – Átfogó útmutató saját testsúlyos edzéshez ePUB letöltés, Ashley Kalym: Calisthenics – Átfogó útmutató saját testsúlyos edzéshez Mobi, Calisthenics – Átfogó útmutató saját testsúlyos edzéshez Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Ashley Kalym további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Sport, Testépítés kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

288 oldalas könyvek

9786155715648 ISBN-számú könyvek

Összes könyv