Asztalos Lajos: A sakkjáték elemei

Asztalos Lajos, Bán Jenő könyve: A sakkjáték elemei | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

A sakk kedvelői és szakértői bizonyára örömmel nyugtázzák, hogy újra kapható a szakírópáros nagy sikerű alapműve.A magyar sakktársadalom által ismert és elismert kiváló szerzők műve időtálló és nélkülözhetetlen szülők, edzők, sakkvezetők és sakkozók számára egyaránt. A sakktudás nagymértékben fejleszthető az alapismeretek mélyreható elsajátítása ré…

A A sakkjáték elemei című könyv egy 2011-ban megjelent, 324 oldalból álló, Sakk, Sport kategóriájú könyv, melyet Asztalos Lajos, Bán Jenő írt és a Kossuth Kiadó adja ki a 9789630966740 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Asztalos Lajos, Bán Jenő: A sakkjáték elemei egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Asztalos Lajos, Bán Jenő: A sakkjáték elemei PDF, A sakkjáték elemei PDF letöltés, Asztalos Lajos, Bán Jenő: A sakkjáték elemei ePUB, A sakkjáték elemei ePUB letöltés, Asztalos Lajos, Bán Jenő: A sakkjáték elemei Mobi, A sakkjáték elemei Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Asztalos Lajos, Bán Jenő további könyvei

Kossuth Kiadó kiadó további könyvei

Sakk, Sport kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

324 oldalas könyvek

9789630966740 ISBN-számú könyvek

Összes könyv