Athén

könyve: Athén | könyv borító

Cím:

Kiadó:

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Ismerjük meg a világ egyik legrégebbi városát, Athént, a nyugati civilizáció bölcsőjét, a demokrácia, a politika, számos művészet és többek között a színház szülőhazáját. Látogassuk meg az ókori görög építészet remekeit: a Propülaiát, a Parthenont, a Dionüszosz-színházat, és gyönyörködjünk a kilátásban a város szívében elhelyezkedő Akropolisz tetej…

A Athén című könyv egy 2018-ban megjelent, 144 oldalból álló, Európa, Utazás, Városok, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet írt és a LINGEA adja ki a 9786155663611 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Athén egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Athén PDF, Athén PDF letöltés, : Athén ePUB, Athén ePUB letöltés, : Athén Mobi, Athén Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

LINGEA kiadó további könyvei

Európa, Utazás, Városok, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

144 oldalas könyvek

9786155663611 ISBN-számú könyvek

Összes könyv