Bádonyiné Nagy Ilona: 12 próbaérettségi történelemből – Középszint – írásbeli – Középszint – Írásbeli

Bádonyiné Nagy Ilona, Rákos Magdolna, Varga Magdolna könyve: 12 próbaérettségi történelemből - Középszint - írásbeli - Középszint - Írásbeli | könyv borító

Az érettségi előtt álló diákok és tanáraik munkáját kiadónk egy olyan könyvvel szeretné segíteni, amelyben tizenkét középszintű írásbeli feladatsor található. Az első érettségi vizsga tapasztalatait felhasználva az új típusú érettségiben jártas középiskolai tanárok és multiplikátorok állították össze a kipróbált feladatsorokat. Ezek az érettségi felada…

A 12 próbaérettségi történelemből – Középszint – írásbeli – Középszint – Írásbeli című könyv egy 2012-ban megjelent, 392 oldalból álló, 5-12 évfolyam, Tankönyv, segédkönyv, Történelem kategóriájú könyv, melyet Bádonyiné Nagy Ilona, Rákos Magdolna, Varga Magdolna írt és a Maxim Könyvkiadó adja ki a 9789639489547 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bádonyiné Nagy Ilona, Rákos Magdolna, Varga Magdolna: 12 próbaérettségi történelemből – Középszint – írásbeli – Középszint – Írásbeli egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bádonyiné Nagy Ilona, Rákos Magdolna, Varga Magdolna: 12 próbaérettségi történelemből – Középszint – írásbeli – Középszint – Írásbeli PDF, 12 próbaérettségi történelemből – Középszint – írásbeli – Középszint – Írásbeli PDF letöltés, Bádonyiné Nagy Ilona, Rákos Magdolna, Varga Magdolna: 12 próbaérettségi történelemből – Középszint – írásbeli – Középszint – Írásbeli ePUB, 12 próbaérettségi történelemből – Középszint – írásbeli – Középszint – Írásbeli ePUB letöltés, Bádonyiné Nagy Ilona, Rákos Magdolna, Varga Magdolna: 12 próbaérettségi történelemből – Középszint – írásbeli – Középszint – Írásbeli Mobi, 12 próbaérettségi történelemből – Középszint – írásbeli – Középszint – Írásbeli Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bádonyiné Nagy Ilona, Rákos Magdolna, Varga Magdolna további könyvei

Maxim Könyvkiadó kiadó további könyvei

5-12 évfolyam, Tankönyv, segédkönyv, Történelem kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

392 oldalas könyvek

9789639489547 ISBN-számú könyvek

Összes könyv