Bagó Tünde: A Bodeni-tó – Több mint útikönyv

Bagó Tünde, Szalai Krisztián könyve: A Bodeni-tó - Több mint útikönyv | könyv borító

Nevezhetném ezt a könyvet útikönyvnek is, hiszen elég információt rejt többévnyi nyaraláshoz a németországi Bodeni-tó körül, de nem a lexikális adatokon van a hangsúly, hanem sokkal inkább egy csodás táj hangulatának és lehetőségeinek bemutatásán.A könyvben próbáltunk egyensúlyt kialakítani a történelmi városok és a természeti látnivalók, a sportolási és a …

A A Bodeni-tó – Több mint útikönyv című könyv egy 2017-ban megjelent, 340 oldalból álló, Utazás Útikönyvek Európa, Városok kategóriájú könyv, melyet Bagó Tünde, Szalai Krisztián írt és a Publio Kiadó adja ki a 9789634433064 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bagó Tünde, Szalai Krisztián: A Bodeni-tó – Több mint útikönyv egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bagó Tünde, Szalai Krisztián: A Bodeni-tó – Több mint útikönyv PDF, A Bodeni-tó – Több mint útikönyv PDF letöltés, Bagó Tünde, Szalai Krisztián: A Bodeni-tó – Több mint útikönyv ePUB, A Bodeni-tó – Több mint útikönyv ePUB letöltés, Bagó Tünde, Szalai Krisztián: A Bodeni-tó – Több mint útikönyv Mobi, A Bodeni-tó – Több mint útikönyv Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bagó Tünde, Szalai Krisztián további könyvei

Publio Kiadó kiadó további könyvei

Utazás Útikönyvek Európa, Városok kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

340 oldalas könyvek

9789634433064 ISBN-számú könyvek

Összes könyv