Bajzáth Mária: Járom az új váramat – (népmesék óvodásoknak) – Népmesekincstár 2.

Bajzáth Mária könyve: Járom az új váramat - (népmesék óvodásoknak) - Népmesekincstár 2. | könyv borító

“A mesékben, mondókákban, népdalokban a ház, vár, palota, a templom gyakran magát az embert jelképezi, amelynek ezen a nyelven ablaka a szem, ajtaja a száj, kupolája a homlok. A 4-6 éves gyerekek ezt a várat járják, építik. Összes kérdésük, minden mozdulatuk, megszerzett élményük, tapasztalatuk és álmuk azt a célt szolgálja, hogy testükből-lelkükből erős, gyönyör…

A Járom az új váramat – (népmesék óvodásoknak) – Népmesekincstár 2. című könyv egy 2014-ban megjelent, ISBN: 9786155450242 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Bajzáth Mária írt és a Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft. adja ki a 9786155450242 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bajzáth Mária: Járom az új váramat – (népmesék óvodásoknak) – Népmesekincstár 2. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bajzáth Mária további könyvei

Kolibri Gyerekkönyvkiadó Kft. kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

ISBN: 9786155450242 oldalas könyvek

9786155450242 ISBN-számú könyvek

Összes könyv