Balázs Lajos: Sorsfordulások rítusai a székely-magyaroknál I.

Balázs Lajos könyve: Sorsfordulások rítusai a székely-magyaroknál I.  - Szeretet fogott el a gyermek iránt - A születés szokásvilága Csíkszentdomokoson | könyv borító

“Az allegorikus könyvcím az emberi nagy sorsfordulatok kultúrájának első lépését, annak is az indító szikráját rejti magába. Az anyává válás addig ismeretlen és nem értett érzésének megfogalmazása. A Szeretet fogott el a gyermek iránt – noha egy parasztasszony szájából hangzott el és választottam könyvem címéül – a gyermekszeretet feltörő érzéskomplexusának …

A Sorsfordulások rítusai a székely-magyaroknál I. című könyv egy 2013-ban megjelent, 392 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Néprajz, Terhesség és szülés, Társadalomtudomány kategóriájú könyv, melyet Balázs Lajos írt és a Pallas-Akadémia Könyvkiadó adja ki a 9789736653735 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Balázs Lajos: Sorsfordulások rítusai a székely-magyaroknál I. egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Balázs Lajos: Sorsfordulások rítusai a székely-magyaroknál I. PDF, Sorsfordulások rítusai a székely-magyaroknál I. PDF letöltés, Balázs Lajos: Sorsfordulások rítusai a székely-magyaroknál I. ePUB, Sorsfordulások rítusai a székely-magyaroknál I. ePUB letöltés, Balázs Lajos: Sorsfordulások rítusai a székely-magyaroknál I. Mobi, Sorsfordulások rítusai a székely-magyaroknál I. Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Balázs Lajos további könyvei

Pallas-Akadémia Könyvkiadó kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Néprajz, Terhesség és szülés, Társadalomtudomány kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

392 oldalas könyvek

9789736653735 ISBN-számú könyvek

Összes könyv