Balogh Ottó: Orrvérzésig kutyaszán! – Az első magyar Iditarod induló kalandjai és versenyei Alaszkában

Balogh Ottó könyve: Orrvérzésig kutyaszán! - Az első magyar Iditarod induló kalandjai és versenyei Alaszkában | könyv borító

A szerző két teljes téli szezont tölt Alaszkában, hogy első magyarként nekivághasson a világ legkeményebb versenyének, az Iditarodnak. A könyv egy élménybeszámoló az Alaszkában töltött 2 félévről és a kutyaszánhúzó versenyekről.

A Orrvérzésig kutyaszán! – Az első magyar Iditarod induló kalandjai és versenyei Alaszkában című könyv egy 2017-ban megjelent, 248 oldalból álló, Egyéb, Sport kategóriájú könyv, melyet Balogh Ottó írt és a AcadeMe publishing adja ki a 9789631282306 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Balogh Ottó: Orrvérzésig kutyaszán! – Az első magyar Iditarod induló kalandjai és versenyei Alaszkában egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Balogh Ottó: Orrvérzésig kutyaszán! – Az első magyar Iditarod induló kalandjai és versenyei Alaszkában PDF, Orrvérzésig kutyaszán! – Az első magyar Iditarod induló kalandjai és versenyei Alaszkában PDF letöltés, Balogh Ottó: Orrvérzésig kutyaszán! – Az első magyar Iditarod induló kalandjai és versenyei Alaszkában ePUB, Orrvérzésig kutyaszán! – Az első magyar Iditarod induló kalandjai és versenyei Alaszkában ePUB letöltés, Balogh Ottó: Orrvérzésig kutyaszán! – Az első magyar Iditarod induló kalandjai és versenyei Alaszkában Mobi, Orrvérzésig kutyaszán! – Az első magyar Iditarod induló kalandjai és versenyei Alaszkában Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Balogh Ottó további könyvei

AcadeMe publishing kiadó további könyvei

Egyéb, Sport kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

248 oldalas könyvek

9789631282306 ISBN-számú könyvek

Összes könyv