Bánáti Anna: Matematika felvételi felkészítő 6 és 8 évfolyamos középiskolába készülőknek

Bánáti Anna, Kail Eszter, Vándor Eszter könyve: Matematika felvételi felkészítő 6 és 8 évfolyamos középiskolába készülőknek | könyv borító

Kötetünk 7-7 általános feladatsort tartalmaz, a negyedik és hatodik évfolyamos tanulók tudására épít, begyakoroltatja a rutinszerű feladatokat (mértékegység-átváltás, területszámítás, oszthatóság stb.) és a kreativitást igénylő feladatokat (kombinatorikus és térgeometriai stb.), kialakítja és fejleszti a feladatok megoldására szánt helyes időbeosztás képessé…

A Matematika felvételi felkészítő 6 és 8 évfolyamos középiskolába készülőknek című könyv egy 2011-ban megjelent, 132 oldalból álló, 5-12 évfolyam, Matematika, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Bánáti Anna, Kail Eszter, Vándor Eszter írt és a Akadémiai Kiadó adja ki a 9789630590655 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bánáti Anna, Kail Eszter, Vándor Eszter: Matematika felvételi felkészítő 6 és 8 évfolyamos középiskolába készülőknek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bánáti Anna, Kail Eszter, Vándor Eszter: Matematika felvételi felkészítő 6 és 8 évfolyamos középiskolába készülőknek PDF, Matematika felvételi felkészítő 6 és 8 évfolyamos középiskolába készülőknek PDF letöltés, Bánáti Anna, Kail Eszter, Vándor Eszter: Matematika felvételi felkészítő 6 és 8 évfolyamos középiskolába készülőknek ePUB, Matematika felvételi felkészítő 6 és 8 évfolyamos középiskolába készülőknek ePUB letöltés, Bánáti Anna, Kail Eszter, Vándor Eszter: Matematika felvételi felkészítő 6 és 8 évfolyamos középiskolába készülőknek Mobi, Matematika felvételi felkészítő 6 és 8 évfolyamos középiskolába készülőknek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bánáti Anna, Kail Eszter, Vándor Eszter további könyvei

Akadémiai Kiadó kiadó további könyvei

5-12 évfolyam, Matematika, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2011-ban megjelent könyvek

132 oldalas könyvek

9789630590655 ISBN-számú könyvek

Összes könyv