Bánfi Rita: Kompetencia alapú munkafüzet magyar nyelv és irodalomból 3. osztály – Szövegértés

Bánfi Rita könyve: Kompetencia alapú munkafüzet magyar nyelv és irodalomból 3. osztály - Szövegértés | könyv borító

Sorozatunk célja az anyanyelvi kompetencia fejlesztése. A kiadványok feladatsorai elsősorban a szövegértést mérik, de a feladatok egy része a szövegalkotás fejlesztését szolgálja. A munkafüzeteket úgy állítottuk össze, hogy minél változatosabb szövegfajtákhoz kapcsolódjanak a feladatok, így szerepelnek elbeszélő, magyarázó és dokumentum típusú szövegek egyaránt. …

A Kompetencia alapú munkafüzet magyar nyelv és irodalomból 3. osztály – Szövegértés című könyv egy 2010-ban megjelent, 80 oldalból álló, 1-4 évfolyam, Magyar, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Bánfi Rita írt és a Maxim Könyvkiadó adja ki a 9789632611389 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bánfi Rita: Kompetencia alapú munkafüzet magyar nyelv és irodalomból 3. osztály – Szövegértés egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bánfi Rita: Kompetencia alapú munkafüzet magyar nyelv és irodalomból 3. osztály – Szövegértés PDF, Kompetencia alapú munkafüzet magyar nyelv és irodalomból 3. osztály – Szövegértés PDF letöltés, Bánfi Rita: Kompetencia alapú munkafüzet magyar nyelv és irodalomból 3. osztály – Szövegértés ePUB, Kompetencia alapú munkafüzet magyar nyelv és irodalomból 3. osztály – Szövegértés ePUB letöltés, Bánfi Rita: Kompetencia alapú munkafüzet magyar nyelv és irodalomból 3. osztály – Szövegértés Mobi, Kompetencia alapú munkafüzet magyar nyelv és irodalomból 3. osztály – Szövegértés Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bánfi Rita további könyvei

Maxim Könyvkiadó kiadó további könyvei

1-4 évfolyam, Magyar, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

80 oldalas könyvek

9789632611389 ISBN-számú könyvek

Összes könyv