Bánhalmi Árpád: Matematika érettségi minta feladatsorok gazdasági és műszaki egyetemre készülőknek – Középszint

Bánhalmi Árpád könyve: Matematika érettségi minta feladatsorok gazdasági és műszaki egyetemre készülőknek - Középszint | könyv borító

Ebben a feladatgyűjteményben érintjük az összes középszintű érettségi témakört, felvonultatva néhány olyan apró “trükköt”, ami hasznos lehet az érettségin. A könyv feladatainak otthoni kidolgozása, a hozzájuk tartozó témakörök átismétlése garantálja a kiváló érettségi eredményt, és kellő rutinnal vértezi fel a tanulókat. Aki feldolgozza a könyv feladatait, …

A Matematika érettségi minta feladatsorok gazdasági és műszaki egyetemre készülőknek – Középszint című könyv egy 2018-ban megjelent, 116 oldalból álló, 5-12 évfolyam, Matematika, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Bánhalmi Árpád írt és a Magánkiadás adja ki a 9786150009933 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bánhalmi Árpád: Matematika érettségi minta feladatsorok gazdasági és műszaki egyetemre készülőknek – Középszint egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bánhalmi Árpád: Matematika érettségi minta feladatsorok gazdasági és műszaki egyetemre készülőknek – Középszint PDF, Matematika érettségi minta feladatsorok gazdasági és műszaki egyetemre készülőknek – Középszint PDF letöltés, Bánhalmi Árpád: Matematika érettségi minta feladatsorok gazdasági és műszaki egyetemre készülőknek – Középszint ePUB, Matematika érettségi minta feladatsorok gazdasági és műszaki egyetemre készülőknek – Középszint ePUB letöltés, Bánhalmi Árpád: Matematika érettségi minta feladatsorok gazdasági és műszaki egyetemre készülőknek – Középszint Mobi, Matematika érettségi minta feladatsorok gazdasági és műszaki egyetemre készülőknek – Középszint Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bánhalmi Árpád további könyvei

Magánkiadás kiadó további könyvei

5-12 évfolyam, Matematika, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

116 oldalas könyvek

9786150009933 ISBN-számú könyvek

Összes könyv