Barack Obama inspiráló gondolatai

könyve: Barack Obama inspiráló gondolatai | könyv borító

“A változás nem jön el, ha másokra vagy egy alkalmasabb időpontra várunk. Mi magunk vagyunk azok, akikre eddig vártunk. Mi magunk vagyunk a változás, amelyet keresünk.” Az elnökjelölti megmérettetés után elhangzott beszéd, Chicago, 2008. február 5. Barack Obama a 21. század ikonikus alakja. Hawaiin született kenyai apa és angol származású anya gyermekeként. Karrierje egy…

A Barack Obama inspiráló gondolatai című könyv egy 2019-ban megjelent, ISBN: 9789633048399 oldalból álló, Irodalom, Riportkönyv, tényirodalom kategóriájú könyv, melyet írt és a HVG Könyvek kiadó adja ki a 9789633048399 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Barack Obama inspiráló gondolatai egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Barack Obama inspiráló gondolatai PDF, Barack Obama inspiráló gondolatai PDF letöltés, : Barack Obama inspiráló gondolatai ePUB, Barack Obama inspiráló gondolatai ePUB letöltés, : Barack Obama inspiráló gondolatai Mobi, Barack Obama inspiráló gondolatai Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

HVG Könyvek kiadó kiadó további könyvei

Irodalom, Riportkönyv, tényirodalom kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

ISBN: 9789633048399 oldalas könyvek

9789633048399 ISBN-számú könyvek

Összes könyv