Bárdos György: Az élet árnyoldalai

Bárdos György könyve: Az élet árnyoldalai - Fájdalom, öregedés, halál | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

A tankönyv szerzője a biológiai alapoktól a pszichológiai vonatkozásokig végigvezeti az olvasót a fájdalom, az öregedés és a halál teljes folyamatán. A sajátos pszichofiziológiai megközelítés más perspektívába helyezi hétköznapjaink megszokott jelenségeit, arra készteti az olvasót, hogy egy kicsit elgondolkozzon az élet dolgairól, és szembenézzen annak nehézségeiv…

A Az élet árnyoldalai című könyv egy 2006-ban megjelent, 296 oldalból álló, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Bárdos György írt és a Scolar Kiadó adja ki a 9789639534513 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bárdos György: Az élet árnyoldalai egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bárdos György: Az élet árnyoldalai PDF, Az élet árnyoldalai PDF letöltés, Bárdos György: Az élet árnyoldalai ePUB, Az élet árnyoldalai ePUB letöltés, Bárdos György: Az élet árnyoldalai Mobi, Az élet árnyoldalai Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bárdos György további könyvei

Scolar Kiadó kiadó további könyvei

Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2006-ban megjelent könyvek

296 oldalas könyvek

9789639534513 ISBN-számú könyvek

Összes könyv