Barkaszi Gabriella: Tatabánya

Barkaszi Gabriella könyve: Tatabánya | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Tatabánya a Gerecse és a Vértes völgyében, gyönyörű természeti környezetben fekszik. A török hódítás után az Esterházy család tulajdonai lett, akik számos németet és szlovákot telepítettek a területükre. 1867-ben Alsógalla környékén szenet találtak, így a községben szénbánya létesült, körülötte pedig bányatelep alapult. A bányászhagyományaikat ma a Bán…

A Tatabánya című könyv egy 2019-ban megjelent, 192 oldalból álló, További albumok, Utazás Albumok kategóriájú könyv, melyet Barkaszi Gabriella írt és a Szülőföld Könyvkiadó Kft. adja ki a 9786155847684 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Barkaszi Gabriella: Tatabánya egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Barkaszi Gabriella: Tatabánya PDF, Tatabánya PDF letöltés, Barkaszi Gabriella: Tatabánya ePUB, Tatabánya ePUB letöltés, Barkaszi Gabriella: Tatabánya Mobi, Tatabánya Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Barkaszi Gabriella további könyvei

Szülőföld Könyvkiadó Kft. kiadó további könyvei

További albumok, Utazás Albumok kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

192 oldalas könyvek

9786155847684 ISBN-számú könyvek

Összes könyv