Bartos Erika: Bogyó és Babóca finomságai – Könnyen elkészíthető édességek

Bartos Erika könyve: Bogyó és Babóca finomságai - Könnyen elkészíthető édességek | könyv borító

A legbölcsebbek is hibázhatnak olykor. Ez történik Bagolydoktorral is, aki elvállalja a zsűri szerepét az erdei süteményversenyen… A meséhez 22 egyszerű süteményrecept is tartozik, melyet kisgyerekkel is könnyedén elkészíthetünk!

A Bogyó és Babóca finomságai – Könnyen elkészíthető édességek című könyv egy 2018-ban megjelent, 80 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Bartos Erika írt és a Citera Kft. adja ki a 9786155883316 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bartos Erika: Bogyó és Babóca finomságai – Könnyen elkészíthető édességek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bartos Erika további könyvei

Citera Kft. kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

80 oldalas könyvek

9786155883316 ISBN-számú könyvek

Összes könyv