Bartos Erika: Buda tornyai lépésről lépésre – fényképes foglalkoztató – Brúnó Budapesten

Bartos Erika könyve: Buda tornyai lépésről lépésre - fényképes foglalkoztató - Brúnó Budapesten | könyv borító

A fényképes foglalkoztató Bartos Erika Brúnó Budapesten című sorozatának Buda tornyai című kötetéhez készült. A könyv rajzain látható helyszínek most fotókon köszönnek vissza. A mese eseményeinek sorrendjében ismerhetjük meg a Várnegyedet, a Gellérthegyet és Óbudát, majd néhány Budapesttel kapcsolatos feladatot is megoldhatnak a gyerekek.

A Buda tornyai lépésről lépésre – fényképes foglalkoztató – Brúnó Budapesten című könyv egy 2017-ban megjelent, 40 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Bartos Erika írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789634157212 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bartos Erika: Buda tornyai lépésről lépésre – fényképes foglalkoztató – Brúnó Budapesten egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bartos Erika: Buda tornyai lépésről lépésre – fényképes foglalkoztató – Brúnó Budapesten PDF, Buda tornyai lépésről lépésre – fényképes foglalkoztató – Brúnó Budapesten PDF letöltés, Bartos Erika: Buda tornyai lépésről lépésre – fényképes foglalkoztató – Brúnó Budapesten ePUB, Buda tornyai lépésről lépésre – fényképes foglalkoztató – Brúnó Budapesten ePUB letöltés, Bartos Erika: Buda tornyai lépésről lépésre – fényképes foglalkoztató – Brúnó Budapesten Mobi, Buda tornyai lépésről lépésre – fényképes foglalkoztató – Brúnó Budapesten Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bartos Erika további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

40 oldalas könyvek

9789634157212 ISBN-számú könyvek

Összes könyv