Becze Szilvia: Hamupipőke – CD melléklettel

Becze Szilvia könyve: Hamupipőke - CD melléklettel | könyv borító

Rossini, az operatörténelem egyik legnagyobb zeneszerzője Charles Perrault mesegyűjteményéből vette műve történetét. Ám amikor a mese Jacopo Ferretti, szövegíró kezébe került, a jól ismert Hamupipőke-történet nagyot változott. Rossini ugyanis kikötötte, minden fantasztikus elemet mellőzni kell a cselekményből. Gonosz mostohaanya helyett mostohaapa keseríti meg a fiatal…

A Hamupipőke – CD melléklettel című könyv egy 2018-ban megjelent, 55 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Klasszikus mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Becze Szilvia írt és a Holnap Kiadó adja ki a 9789633492048 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Becze Szilvia: Hamupipőke – CD melléklettel egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Becze Szilvia: Hamupipőke – CD melléklettel PDF, Hamupipőke – CD melléklettel PDF letöltés, Becze Szilvia: Hamupipőke – CD melléklettel ePUB, Hamupipőke – CD melléklettel ePUB letöltés, Becze Szilvia: Hamupipőke – CD melléklettel Mobi, Hamupipőke – CD melléklettel Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Becze Szilvia további könyvei

Holnap Kiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Klasszikus mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

55 oldalas könyvek

9789633492048 ISBN-számú könyvek

Összes könyv