Bede Béla: Magyar szecessziós építészet – 225 kiemelt épülettel

Bede Béla könyve: Magyar szecessziós építészet - 225 kiemelt épülettel | könyv borító

A Corvina tematikus útikönyv-sorozata a szecesszió építészeti emlékeinek bemutatásával indul. Közvetlenül az I. világháború előtt, alig húsz év leforgása alatt olyan világviszonylatban is kiemelkedő alkotások születtek hazánkban, és maradtak fenn viszonylagos épségben, amelyeket feltétlenül érdemes célzatos országjárás keretében végignézni.Az egykori Magyarorsz…

A Magyar szecessziós építészet – 225 kiemelt épülettel című könyv egy 2012-ban megjelent, 360 oldalból álló, Magyarország, További városok, megyék, Utazás, Általános, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet Bede Béla írt és a Corvina Kiadó adja ki a 9789631360554 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bede Béla: Magyar szecessziós építészet – 225 kiemelt épülettel egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bede Béla: Magyar szecessziós építészet – 225 kiemelt épülettel PDF, Magyar szecessziós építészet – 225 kiemelt épülettel PDF letöltés, Bede Béla: Magyar szecessziós építészet – 225 kiemelt épülettel ePUB, Magyar szecessziós építészet – 225 kiemelt épülettel ePUB letöltés, Bede Béla: Magyar szecessziós építészet – 225 kiemelt épülettel Mobi, Magyar szecessziós építészet – 225 kiemelt épülettel Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bede Béla további könyvei

Corvina Kiadó kiadó további könyvei

Magyarország, További városok, megyék, Utazás, Általános, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

360 oldalas könyvek

9789631360554 ISBN-számú könyvek

Összes könyv