Beke György: Hűtőipari kézikönyv 1. – Alapismeretek – Alapismeretek

Beke György könyve: Hűtőipari kézikönyv 1. - Alapismeretek - Alapismeretek | könyv borító

A Hűtőipari kézikönyv első kiadása óta nagyot fejlődött az élelmiszerek hűtése, gyorsfagyasztása az egész világon, így hazánkban is. A kézikönyv az elmúlt évtizedek alatt az oktatásban, a műszaki fejlesztésben és a mindennapi szakmai munkában nélkülözhetetlen hiánycikké vált. Új eljárások, új termékek jelentek meg és a táplálkozástudomány is más követel…

A Hűtőipari kézikönyv 1. – Alapismeretek – Alapismeretek című könyv egy 2002-ban megjelent, 660 oldalból álló, Elektronika, Műszaki, Szakkönyv, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Beke György írt és a Mezőgazda Kiadó adja ki a 9789639358706 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Beke György: Hűtőipari kézikönyv 1. – Alapismeretek – Alapismeretek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Beke György: Hűtőipari kézikönyv 1. – Alapismeretek – Alapismeretek PDF, Hűtőipari kézikönyv 1. – Alapismeretek – Alapismeretek PDF letöltés, Beke György: Hűtőipari kézikönyv 1. – Alapismeretek – Alapismeretek ePUB, Hűtőipari kézikönyv 1. – Alapismeretek – Alapismeretek ePUB letöltés, Beke György: Hűtőipari kézikönyv 1. – Alapismeretek – Alapismeretek Mobi, Hűtőipari kézikönyv 1. – Alapismeretek – Alapismeretek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Beke György további könyvei

Mezőgazda Kiadó kiadó további könyvei

Elektronika, Műszaki, Szakkönyv, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2002-ban megjelent könyvek

660 oldalas könyvek

9789639358706 ISBN-számú könyvek

Összes könyv