Békés Pál: Viola violával

Békés Pál könyve: Viola violával | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Viola modern lány. Körte a feje, zöld a haja, piros a szeme. És 40 x 60 centiméter. Ne rémüldözz, nem szörnyszülött, hanem festmény egy múzeumban. Ilyennek alkotta őt a mester. Egy szép napon aztán megunta a múzeumot, a képkeretet, megunta az egyik oldalán lógó szarvast a téli erdővel és a másik oldalon a hálót foltozgató halászokat. Útnak indul hát, hogy új kerete…

A Viola violával című könyv egy 2010-ban megjelent, 40 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Békés Pál írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789631188509 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Békés Pál: Viola violával egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Békés Pál: Viola violával PDF, Viola violával PDF letöltés, Békés Pál: Viola violával ePUB, Viola violával ePUB letöltés, Békés Pál: Viola violával Mobi, Viola violával Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Békés Pál további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

40 oldalas könyvek

9789631188509 ISBN-számú könyvek

Összes könyv