Belső Nóra: Utak egymástól – Egy pszichiáter gondolatai a szeretői kapcsolatokról

Belső Nóra könyve: Utak egymástól - Egy pszichiáter gondolatai a szeretői kapcsolatokról | könyv borító

Tulajdonképpen folytatás ez a könyv. A szerző Utak egymáshoz című munkájának, és a benne foglaltaknak a továbbgondolása. Témája azonban korántsem annyira biztonságos, mint az említett könyvé. Az Utak egymástól a szeretői viszonyokról szól. Azokról a viszonyokról, melyek ugyan, tudjuk jól, átszövik párkapcsolatainkat és kusza hálózatot hoznak létre szerelmi és h…

A Utak egymástól – Egy pszichiáter gondolatai a szeretői kapcsolatokról című könyv egy 2012-ban megjelent, 224 oldalból álló, Szociálpszichológia, társas kapcsolatok, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyv, melyet Belső Nóra írt és a Jaffa Kiadó adja ki a 9786155235191 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Belső Nóra: Utak egymástól – Egy pszichiáter gondolatai a szeretői kapcsolatokról egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Belső Nóra: Utak egymástól – Egy pszichiáter gondolatai a szeretői kapcsolatokról PDF, Utak egymástól – Egy pszichiáter gondolatai a szeretői kapcsolatokról PDF letöltés, Belső Nóra: Utak egymástól – Egy pszichiáter gondolatai a szeretői kapcsolatokról ePUB, Utak egymástól – Egy pszichiáter gondolatai a szeretői kapcsolatokról ePUB letöltés, Belső Nóra: Utak egymástól – Egy pszichiáter gondolatai a szeretői kapcsolatokról Mobi, Utak egymástól – Egy pszichiáter gondolatai a szeretői kapcsolatokról Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Belső Nóra további könyvei

Jaffa Kiadó kiadó további könyvei

Szociálpszichológia, társas kapcsolatok, Társadalomtudomány Pszichológia kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

224 oldalas könyvek

9786155235191 ISBN-számú könyvek

Összes könyv