Benyák Zoltán: A nagy illúzió – Ha elfelednek, meghalsz

Benyák Zoltán könyve: A nagy illúzió - Ha elfelednek, meghalsz | könyv borító

“Ha elfelednek, meghalsz” Tom Pastor negyvenéves, festőművész, és egy nap arra ébred, hogy halott.Ám életének ezzel még koránt sincs vége.A túlvilágon feneketlen sötétség és végeláthatatlan sivatag fogadja. Meg egy piros telefonfülke, amelyben felcsendül egy hang a múltból, és felvilágosítja: neki itt bizony küldetése van.Hősünk elindul hát egy rozsdás Chevy Cheve…

A A nagy illúzió – Ha elfelednek, meghalsz című könyv egy 2016-ban megjelent, 368 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Benyák Zoltán írt és a Athenaeum Kiadó adja ki a 9789632935232 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Benyák Zoltán: A nagy illúzió – Ha elfelednek, meghalsz egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Benyák Zoltán: A nagy illúzió – Ha elfelednek, meghalsz PDF, A nagy illúzió – Ha elfelednek, meghalsz PDF letöltés, Benyák Zoltán: A nagy illúzió – Ha elfelednek, meghalsz ePUB, A nagy illúzió – Ha elfelednek, meghalsz ePUB letöltés, Benyák Zoltán: A nagy illúzió – Ha elfelednek, meghalsz Mobi, A nagy illúzió – Ha elfelednek, meghalsz Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Benyák Zoltán további könyvei

Athenaeum Kiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Regények, Kortárs kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

368 oldalas könyvek

9789632935232 ISBN-számú könyvek

Összes könyv