Berencsi-Eke Csilla: Anyasebek – Császármetszés az édesanyák szemével

Berencsi-Eke Csilla könyve: Anyasebek - Császármetszés az édesanyák szemével | könyv borító

Hogyan éli át lelkileg egy édesanya a császármetszéssel történő szülést, ha sürgősségi beavatkozásként, vagy éppen az orvosok nem megfelelő hozzáállásának következményeként került rá sor? És mit jelent azok számára, akiknek valamilyen biológiai okból szóba sem jöhetett más út a gyermekvállaláshoz? Berencsi-Eke Csilla, a könyv szerzője számos, egymástól n…

A Anyasebek – Császármetszés az édesanyák szemével című könyv egy 2015-ban megjelent, 240 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Pszichológia, Személyiségpszichológia, Terhesség és szülés, Társadalomtudomány kategóriájú könyv, melyet Berencsi-Eke Csilla írt és a Ursus Libris adja ki a 9789639718753 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Berencsi-Eke Csilla: Anyasebek – Császármetszés az édesanyák szemével egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Berencsi-Eke Csilla: Anyasebek – Császármetszés az édesanyák szemével PDF, Anyasebek – Császármetszés az édesanyák szemével PDF letöltés, Berencsi-Eke Csilla: Anyasebek – Császármetszés az édesanyák szemével ePUB, Anyasebek – Császármetszés az édesanyák szemével ePUB letöltés, Berencsi-Eke Csilla: Anyasebek – Császármetszés az édesanyák szemével Mobi, Anyasebek – Császármetszés az édesanyák szemével Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Berencsi-Eke Csilla további könyvei

Ursus Libris kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Pszichológia, Személyiségpszichológia, Terhesség és szülés, Társadalomtudomány kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

240 oldalas könyvek

9789639718753 ISBN-számú könyvek

Összes könyv