Bethan James: Biblia kicsiknek

Bethan James, Estelle Corke könyve: Biblia kicsiknek | könyv borító

Ez a kicsik kezébe illő Biblia a legfontosabb ószövetségi és újszövetségi történeteket gyűjti össze. A csodálatos tanítások a gyermekeknek is befogadható módon, gyönyörű illusztrációk kíséretében szerepelnek ebben az igazi ajándéknak való könyvben.

A Biblia kicsiknek című könyv egy 2013-ban megjelent, 140 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági ism. terjesztő, Történelem kategóriájú könyv, melyet Bethan James, Estelle Corke írt és a Napraforgó adja ki a 9789634454199 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bethan James, Estelle Corke: Biblia kicsiknek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bethan James, Estelle Corke további könyvei

Napraforgó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági ism. terjesztő, Történelem kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

140 oldalas könyvek

9789634454199 ISBN-számú könyvek

Összes könyv