Bethan James: Miért üres a sír? – Húsvéti foglalkoztató történetekkel és rejtvényekkel

Bethan James, Heather Stuart könyve: Miért üres a sír? - Húsvéti foglalkoztató történetekkel és rejtvényekkel | könyv borító

Kik ünnepelték Jézust virágvasárnap, és húsvétkor kik árulták el? Hogyan halt meg, és miért nem találtak a barátai senkit a sziklasírban, ahová temették? A jeruzsálemi bevonulástól pünkösdig ebben a néhány mozgalmas hétben világraszóló események történtek. A vonzó, színes foglalkoztató füzetben a húsvéti eseményeket elbeszélő 22 bibliai történet és hozz…

A Miért üres a sír? – Húsvéti foglalkoztató történetekkel és rejtvényekkel című könyv egy 2014-ban megjelent, 48 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Bethan James, Heather Stuart írt és a Harmat Kiadó adja ki a 9789632881645 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bethan James, Heather Stuart: Miért üres a sír? – Húsvéti foglalkoztató történetekkel és rejtvényekkel egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bethan James, Heather Stuart: Miért üres a sír? – Húsvéti foglalkoztató történetekkel és rejtvényekkel PDF, Miért üres a sír? – Húsvéti foglalkoztató történetekkel és rejtvényekkel PDF letöltés, Bethan James, Heather Stuart: Miért üres a sír? – Húsvéti foglalkoztató történetekkel és rejtvényekkel ePUB, Miért üres a sír? – Húsvéti foglalkoztató történetekkel és rejtvényekkel ePUB letöltés, Bethan James, Heather Stuart: Miért üres a sír? – Húsvéti foglalkoztató történetekkel és rejtvényekkel Mobi, Miért üres a sír? – Húsvéti foglalkoztató történetekkel és rejtvényekkel Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bethan James, Heather Stuart további könyvei

Harmat Kiadó kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

48 oldalas könyvek

9789632881645 ISBN-számú könyvek

Összes könyv