Bodor János: Szobakaktuszok

Bodor János könyve: Szobakaktuszok | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

A kaktuszgyűjtők szenvedélye és a fényképezés mestere ötvöződik Bodor János könyvében.Évtizedes tapasztalatait adja át a kaktuszok kedvelőinek. Szaporításukról, nevelésükről, ápolásukról a könyv elején ír. A szúrós, tüskés bizarr alakú, különleges bordázatú sok ezer kaktuszfajból azokat válogatta ki 88 oldalra, amelyeknek megismerte igényeit, figyelte a mag…

A Szobakaktuszok című könyv egy 2008-ban megjelent, 88 oldalból álló, Kert és lakás, Növény és kert, Szobanövények kategóriájú könyv, melyet Bodor János írt és a Mezőgazda Kiadó adja ki a 9789632863832 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bodor János: Szobakaktuszok egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bodor János: Szobakaktuszok PDF, Szobakaktuszok PDF letöltés, Bodor János: Szobakaktuszok ePUB, Szobakaktuszok ePUB letöltés, Bodor János: Szobakaktuszok Mobi, Szobakaktuszok Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bodor János további könyvei

Mezőgazda Kiadó kiadó további könyvei

Kert és lakás, Növény és kert, Szobanövények kategóriájú könyvek

2008-ban megjelent könyvek

88 oldalas könyvek

9789632863832 ISBN-számú könyvek

Összes könyv