Bokor József: Egy hét Firenzében – Útitárs

Bokor József könyve: Egy hét Firenzében - Útitárs | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

“Az Egy hét Firenzében kihagyhatatlan kirándulás. Ez nem egy szokványos útikönyv, hanem egy útitárs, amelyben egy jól bevált heti programot és időbeosztást adunk meg a legfontosabb látnivalók megtekintéséhez szükséges időtartamokkal. Az egyes napokon megadjuk a séta távolságát, a belépők és közbülső közlekedés költségeit összesítjük.A látnivalók honlapjain …

A Egy hét Firenzében – Útitárs című könyv egy 2016-ban megjelent, 88 oldalból álló, Európa, Utazás, Városok, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet Bokor József írt és a Booklands 2000 Kft. adja ki a 9789639613737 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bokor József: Egy hét Firenzében – Útitárs egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bokor József: Egy hét Firenzében – Útitárs PDF, Egy hét Firenzében – Útitárs PDF letöltés, Bokor József: Egy hét Firenzében – Útitárs ePUB, Egy hét Firenzében – Útitárs ePUB letöltés, Bokor József: Egy hét Firenzében – Útitárs Mobi, Egy hét Firenzében – Útitárs Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bokor József további könyvei

Booklands 2000 Kft. kiadó további könyvei

Európa, Utazás, Városok, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

88 oldalas könyvek

9789639613737 ISBN-számú könyvek

Összes könyv