Bokor József: Graz és Stájerország

Bokor József könyve: Graz és Stájerország | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: , ,

Praktikus, ismeretterjesztő és jól áttekinthető a színes Graz és Stájerország útikalauz, amely kiemeli a jelentősebb területeket, bemutatja fő látványosságaikat és megbízható javaslatokat nyújt a kirándulások, a szállás, az étkezés, a bevásárlás és a pihenés helyszíneinek legjobb kiválasztásához. A kötet 24 térképet és 84 fotót tartalmaz.

A Graz és Stájerország című könyv egy 2009-ban megjelent, 128 oldalból álló, Európa, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet Bokor József írt és a Booklands 2000 Kiadó adja ki a 9789639613669 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bokor József: Graz és Stájerország egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bokor József: Graz és Stájerország PDF, Graz és Stájerország PDF letöltés, Bokor József: Graz és Stájerország ePUB, Graz és Stájerország ePUB letöltés, Bokor József: Graz és Stájerország Mobi, Graz és Stájerország Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bokor József további könyvei

Booklands 2000 Kiadó kiadó további könyvei

Európa, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9789639613669 ISBN-számú könyvek

Összes könyv