Bölecz Béla: A kör bezárul

Bölecz Béla könyve: A kör bezárul | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

A 20. század elején két fiatal egymásra talál Amerikában, s 1912-ben némi megtakarított pénzzel, kisfiukkal együtt hazatelepülnek a Szentgotthárd melletti Farkasfára. A könyv nagy része a fiú, Józsi élettörténete. Miután 1935-ben, fiatal házasként és apaként bevonul katonának, megkezdi kálváriás útját, a század közepének viszontagságos évtizedeiben. Az elszakí…

A A kör bezárul című könyv egy 2019-ban megjelent, ISBN: 9786155145520 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Bölecz Béla írt és a Magyar Nyugat Könyvkiadó Bt. adja ki a 9786155145520 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Bölecz Béla: A kör bezárul egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Bölecz Béla: A kör bezárul PDF, A kör bezárul PDF letöltés, Bölecz Béla: A kör bezárul ePUB, A kör bezárul ePUB letöltés, Bölecz Béla: A kör bezárul Mobi, A kör bezárul Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Bölecz Béla további könyvei

Magyar Nyugat Könyvkiadó Bt. kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

ISBN: 9786155145520 oldalas könyvek

9786155145520 ISBN-számú könyvek

Összes könyv