Böröczky József: Motor GP sztorik 2008

Böröczky József, Földi Attila, Szabó Endre, Baráz Miklós könyve: Motor GP sztorik 2008 - Talmácsi nehéz éve | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

A kiadvány tartalmából: s -Talmácsi egész éves versenyének részletes krónikája -A 250 m3-es motorok öldöklő versenye -Rossi és Stoner küzdelme a Moto GP-ben -Történetek, titkok, olykor férfikönnyek a kulisszák mögött -A magyar csapat – Toth Team -Hazai tehetségekről -Régi legendák: Szabó Andor, Juhász Károly és még sokan mások -60 éves lenne Drapál János -Balato…

A Motor GP sztorik 2008 című könyv egy 2008-ban megjelent, 448 oldalból álló, Autó-motor, Sport kategóriájú könyv, melyet Baráz Miklós, Böröczky József, Földi Attila, Szabó Endre írt és a Duna Könyvkiadó adja ki a 9789639919082 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Baráz Miklós, Böröczky József, Földi Attila, Szabó Endre: Motor GP sztorik 2008 egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Baráz Miklós, Böröczky József, Földi Attila, Szabó Endre további könyvei

Duna Könyvkiadó kiadó további könyvei

Autó-motor, Sport kategóriájú könyvek

2008-ban megjelent könyvek

448 oldalas könyvek

9789639919082 ISBN-számú könyvek

Összes könyv