Bors Bori – Tényleg semmi gond!

könyve: Bors Bori - Tényleg semmi gond! | könyv borító

A tízéves Borinak három kívánsága van: először is, szeretne kapni egy kutyát, továbbá nyomozó akar lenni és bűneseteket megoldani, illetve nem szeretne részt venni a nagyképű Flóra szülinapi ünnepségén.Sajnos a harmadik kívánsága nem teljesülhet, de amikor eltűnik a fő születésnapi ajándék, a világ legédesebb kiskutyája, Bori egy izgalmas nyomozás kellős köze…

A Bors Bori – Tényleg semmi gond! című könyv egy 2017-ban megjelent, 152 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet írt és a Naphegy Kiadó adja ki a 9789639869950 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Bors Bori – Tényleg semmi gond! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Bors Bori – Tényleg semmi gond! PDF, Bors Bori – Tényleg semmi gond! PDF letöltés, : Bors Bori – Tényleg semmi gond! ePUB, Bors Bori – Tényleg semmi gond! ePUB letöltés, : Bors Bori – Tényleg semmi gond! Mobi, Bors Bori – Tényleg semmi gond! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Naphegy Kiadó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

152 oldalas könyvek

9789639869950 ISBN-számú könyvek

Összes könyv