Brambilla Maria: Európa legszebb kertjei

Brambilla Maria, Feriolo Eliana könyve: Európa legszebb kertjei | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

A kötetben található több mint 300 színes, látványos kép segítségével megismerhetjük Európa harminckét legszebb, nagyközönség számára is látogatható kertjét. A könyv áttekintést ad a kertek történetéről is, illetve megismerhetjük a velük kapcsolatos legérdekesebb anekdotákat, érdekességeket. Emellett címek, nyitvatartási idő, telefonszámok és más fontos in…

A Európa legszebb kertjei című könyv egy 2005-ban megjelent, 192 oldalból álló, Kert és lakás, Növény és kert kategóriájú könyv, melyet Brambilla Maria, Feriolo Eliana írt és a Kossuth Könyvkiadó adja ki a 9789630946391 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Brambilla Maria, Feriolo Eliana: Európa legszebb kertjei egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Brambilla Maria, Feriolo Eliana: Európa legszebb kertjei PDF, Európa legszebb kertjei PDF letöltés, Brambilla Maria, Feriolo Eliana: Európa legszebb kertjei ePUB, Európa legszebb kertjei ePUB letöltés, Brambilla Maria, Feriolo Eliana: Európa legszebb kertjei Mobi, Európa legszebb kertjei Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Brambilla Maria, Feriolo Eliana további könyvei

Kossuth Könyvkiadó kiadó további könyvei

Kert és lakás, Növény és kert kategóriájú könyvek

2005-ban megjelent könyvek

192 oldalas könyvek

9789630946391 ISBN-számú könyvek

Összes könyv