Brigitte Kleinod: Magaságyások – Kevés hely, sok lehetőség

Brigitte Kleinod, Stieber, Manfred könyve: Magaságyások - Kevés hely, sok lehetőség | könyv borító

A magaságyás kíméli a derekunkat, látványos kertkialakítást tesz lehetővé, és a növényeink jobban fejlődnek.A könyvben részletes választ kapunk a következő kérdésekre:Milyen anyagból? Milyen méretben? Hány magaságyást alakítsunk ki, és hogyan illesszük a már meglévő kertbe? Négyzet alakú kertet szeretnénk vagy inkább rácsra felfuttatható növényekre vágyunk…

A Magaságyások – Kevés hely, sok lehetőség című könyv egy 2018-ban megjelent, 140 oldalból álló, Kert és lakás, Kertépítés, kerti munkák, Növény és kert kategóriájú könyv, melyet Brigitte Kleinod, Manfred, Stieber írt és a Sziget Könyvkiadó adja ki a 9786155723162 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Brigitte Kleinod, Manfred, Stieber: Magaságyások – Kevés hely, sok lehetőség egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Brigitte Kleinod, Manfred, Stieber: Magaságyások – Kevés hely, sok lehetőség PDF, Magaságyások – Kevés hely, sok lehetőség PDF letöltés, Brigitte Kleinod, Manfred, Stieber: Magaságyások – Kevés hely, sok lehetőség ePUB, Magaságyások – Kevés hely, sok lehetőség ePUB letöltés, Brigitte Kleinod, Manfred, Stieber: Magaságyások – Kevés hely, sok lehetőség Mobi, Magaságyások – Kevés hely, sok lehetőség Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Brigitte Kleinod, Manfred, Stieber további könyvei

Sziget Könyvkiadó kiadó további könyvei

Kert és lakás, Kertépítés, kerti munkák, Növény és kert kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

140 oldalas könyvek

9786155723162 ISBN-számú könyvek

Összes könyv