Budavári Andrea (szerk.) -Szafkó Zoltánné (közrem.): Társadalombiztosítási ügyintézők kézikönyve, 2009

Budavári Andrea (szerk.) -Szafkó Zoltánné (közrem.) könyve: Társadalombiztosítási ügyintézők kézikönyve, 2009 | könyv borító

A kötet a társadalombiztosítási ügyintéző szakképzés teljes anyagát felvonultatja, így elsősorban az effajta oktatásban részt vevő diákoknak és tanáraiknak ajánlható. A jogi alapismeretek áttekintése után kerülnek ismertetésre a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályai, a munkajogi és munkaügyi tudnivalók, majd olyan témákról ol…

A Társadalombiztosítási ügyintézők kézikönyve, 2009 című könyv egy 2009-ban megjelent, 566 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Budavári Andrea (szerk.) -Szafkó Zoltánné (közrem.) írt és a Perfekt Gazdasági Tanácsadó, Oktató és Kiadó Zrt. adja ki a 9789633947616 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Budavári Andrea (szerk.) -Szafkó Zoltánné (közrem.): Társadalombiztosítási ügyintézők kézikönyve, 2009 egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Budavári Andrea (szerk.) -Szafkó Zoltánné (közrem.): Társadalombiztosítási ügyintézők kézikönyve, 2009 PDF, Társadalombiztosítási ügyintézők kézikönyve, 2009 PDF letöltés, Budavári Andrea (szerk.) -Szafkó Zoltánné (közrem.): Társadalombiztosítási ügyintézők kézikönyve, 2009 ePUB, Társadalombiztosítási ügyintézők kézikönyve, 2009 ePUB letöltés, Budavári Andrea (szerk.) -Szafkó Zoltánné (közrem.): Társadalombiztosítási ügyintézők kézikönyve, 2009 Mobi, Társadalombiztosítási ügyintézők kézikönyve, 2009 Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Budavári Andrea (szerk.) -Szafkó Zoltánné (közrem.) további könyvei

Perfekt Gazdasági Tanácsadó, Oktató és Kiadó Zrt. kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

566 oldalas könyvek

9789633947616 ISBN-számú könyvek

Összes könyv