Cath Crowley: Szavak kékben

Cath Crowley könyve: Szavak kékben | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Rachel néhány éve beleszeretett Henry Jonesba. A költözésük előtti napon elrejtett egy szerelmeslevelet a kedvenc könyvébe a fiú családjának könyvesboltjában. Aztán várt. De Henry nem jelentkezett. Most, hogy Rachel visszatért a városba – és a könyvesboltba is -, együtt kell dolgoznia azzal a fiúval, akit a legszívesebben soha többé nem látna. De Rachelnek biztos ponto…

A Szavak kékben című könyv egy 2019-ban megjelent, 272 oldalból álló, Irodalom Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Cath Crowley írt és a Menő könyvek adja ki a 9789634037378 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Cath Crowley: Szavak kékben egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Cath Crowley: Szavak kékben PDF, Szavak kékben PDF letöltés, Cath Crowley: Szavak kékben ePUB, Szavak kékben ePUB letöltés, Cath Crowley: Szavak kékben Mobi, Szavak kékben Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Cath Crowley további könyvei

Menő könyvek kiadó további könyvei

Irodalom Ifjúsági irodalom 14 éves kor felett, Kortárs kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

272 oldalas könyvek

9789634037378 ISBN-számú könyvek

Összes könyv