Cecilia Hanselmann: Varrjunk babasapkát! – 0-2 éves gyermekeknek

Cecilia Hanselmann könyve: Varrjunk babasapkát! - 0-2 éves gyermekeknek | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

A kicsiknek mindig szükségük van valamilyen fejfedőre! Könyvünkben nagyon praktikus és aranyos modelleket találhatnak, amelyek megvédik a gyerekeket a hideg, a nap, a szél és a huzat elől. A könyvben leírt sapkák nemcsak hogy egy pillanat alatt elkészíthetők, hanem csekély anyagigényüknek köszönhetően maradék anyagok felhasználására is tökéletesen alkalmasak. A tarta…

A Varrjunk babasapkát! – 0-2 éves gyermekeknek című könyv egy 2016-ban megjelent, 48 oldalból álló, Hobbi, Kézimunka kategóriájú könyv, melyet Cecilia Hanselmann írt és a Cser Kiadó adja ki a 9789632784465 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Cecilia Hanselmann: Varrjunk babasapkát! – 0-2 éves gyermekeknek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Cecilia Hanselmann: Varrjunk babasapkát! – 0-2 éves gyermekeknek PDF, Varrjunk babasapkát! – 0-2 éves gyermekeknek PDF letöltés, Cecilia Hanselmann: Varrjunk babasapkát! – 0-2 éves gyermekeknek ePUB, Varrjunk babasapkát! – 0-2 éves gyermekeknek ePUB letöltés, Cecilia Hanselmann: Varrjunk babasapkát! – 0-2 éves gyermekeknek Mobi, Varrjunk babasapkát! – 0-2 éves gyermekeknek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Cecilia Hanselmann további könyvei

Cser Kiadó kiadó további könyvei

Hobbi, Kézimunka kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

48 oldalas könyvek

9789632784465 ISBN-számú könyvek

Összes könyv