Christine Paxmann: Vadon élő állatok – Otthonuk a természet

Christine Paxmann könyve: Vadon élő állatok - Otthonuk a természet | könyv borító

A grizzly a legnagyobb barna medvék közé tartozik. A két lábra emelkedő, hatalmas állat valójában félénk, magányos kóborló. Észak-Amerika erdeiben él. Afrika erdőségeiben és szavannáin lopakodik a leopárd. Éjszaka hatszor jobban lát, mint az ember. Ázsia esőerdeiben artistákat is felülmúló ügyességgel közlekednek a gibbonok a fák ágain. Vadon élő állatok népe…

A Vadon élő állatok – Otthonuk a természet című könyv egy 2018-ban megjelent, 48 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Tudomány és természet kategóriájú könyv, melyet Christine Paxmann írt és a Babilon Kiadó adja ki a 9789632944821 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Christine Paxmann: Vadon élő állatok – Otthonuk a természet egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Christine Paxmann: Vadon élő állatok – Otthonuk a természet PDF, Vadon élő állatok – Otthonuk a természet PDF letöltés, Christine Paxmann: Vadon élő állatok – Otthonuk a természet ePUB, Vadon élő állatok – Otthonuk a természet ePUB letöltés, Christine Paxmann: Vadon élő állatok – Otthonuk a természet Mobi, Vadon élő állatok – Otthonuk a természet Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Christine Paxmann további könyvei

Babilon Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Tudomány és természet kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

48 oldalas könyvek

9789632944821 ISBN-számú könyvek

Összes könyv