Cooper: The Last of the Mohicans

Cooper könyve: The Last of the Mohicans | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória:

Harper Collins is proud to present its new range of best-loved, essential classics. ‘Death and honour are thought to be the same, but today I have learned that sometimes they are not.’ Set in frontier America in the midst of the French-Indian war, as the French are attempting to overthrow an English fort, Cooper’s story follows Alice and Cora Munro, pioneer sisters who are trying to find their wa…

A The Last of the Mohicans című könyv egy 2010-ban megjelent, 416 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Cooper írt és a Harper Collins adja ki a 9780007368662 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Cooper: The Last of the Mohicans egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Cooper: The Last of the Mohicans PDF, The Last of the Mohicans PDF letöltés, Cooper: The Last of the Mohicans ePUB, The Last of the Mohicans ePUB letöltés, Cooper: The Last of the Mohicans Mobi, The Last of the Mohicans Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Cooper további könyvei

Harper Collins kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

416 oldalas könyvek

9780007368662 ISBN-számú könyvek

Összes könyv