Costanza Poli: New York – A VILÁG LEGSZEBB HELYEI

Costanza Poli könyve: New York - A VILÁG LEGSZEBB HELYEI | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Futurisztikus felhőkarcolók és barna homokkőből épült házak, sushi és pizza, igehirdetés és dzsessz, Puerto Ricó-iak és olaszok, kínaiak és írek: New York az ellentmondások városa. Ellenállhatatlan koktél, az újvilág csúnyasága és szépsége, jó és rossz oldala keveredik itt. száz évvel azután, hogy öt kerülete egyesült, New York még mindig Amerika királynője.

A New York – A VILÁG LEGSZEBB HELYEI című könyv egy 2008-ban megjelent, 136 oldalból álló, Utazás, Észak-Amerika, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet Costanza Poli írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789636891671 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Costanza Poli: New York – A VILÁG LEGSZEBB HELYEI egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Costanza Poli: New York – A VILÁG LEGSZEBB HELYEI PDF, New York – A VILÁG LEGSZEBB HELYEI PDF letöltés, Costanza Poli: New York – A VILÁG LEGSZEBB HELYEI ePUB, New York – A VILÁG LEGSZEBB HELYEI ePUB letöltés, Costanza Poli: New York – A VILÁG LEGSZEBB HELYEI Mobi, New York – A VILÁG LEGSZEBB HELYEI Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Costanza Poli további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Utazás, Észak-Amerika, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2008-ban megjelent könyvek

136 oldalas könyvek

9789636891671 ISBN-számú könyvek

Összes könyv