Crystalina Evert: Újjálettem – Gyógyulás és remény bántalmazáson átesett nőknek

Crystalina Evert könyve: Újjálettem - Gyógyulás és remény bántalmazáson átesett nőknek | könyv borító

Huszonöt hazugság teszi lehetetlenné a bántalmazottak megérdemelt gyógyulását.Gyakran azt hiszik: Ez az én hibám volt. Jól vagyok. Tényleg. Erről nem beszélhetek senkinek. Később fogok segítséget kérni. Sohasem fogok meggyógyulni. Többé nem bízhatok senkiben. Nem vagyok szerethető. Nem tudok megbocsátani. Isten magamra hagyott… Az Újjá lettem című könyvbe…

A Újjálettem – Gyógyulás és remény bántalmazáson átesett nőknek című könyv egy 2019-ban megjelent, 63 oldalból álló, Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyv, melyet Crystalina Evert írt és a Mission is Possible adja ki a 9786155779053 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Crystalina Evert: Újjálettem – Gyógyulás és remény bántalmazáson átesett nőknek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Crystalina Evert: Újjálettem – Gyógyulás és remény bántalmazáson átesett nőknek PDF, Újjálettem – Gyógyulás és remény bántalmazáson átesett nőknek PDF letöltés, Crystalina Evert: Újjálettem – Gyógyulás és remény bántalmazáson átesett nőknek ePUB, Újjálettem – Gyógyulás és remény bántalmazáson átesett nőknek ePUB letöltés, Crystalina Evert: Újjálettem – Gyógyulás és remény bántalmazáson átesett nőknek Mobi, Újjálettem – Gyógyulás és remény bántalmazáson átesett nőknek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Crystalina Evert további könyvei

Mission is Possible kiadó további könyvei

Egészséges életmód, Életmód, egészség kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

63 oldalas könyvek

9786155779053 ISBN-számú könyvek

Összes könyv